Woning verkopen

 

Woning verkopen

Uw woning verkopen is voor ons 100% focus.

Woning verkopen doen wij anders, dat laten wij u graag zien. Een professionele aanpak die erop gericht is uw woning voor 100% te presenteren en daarmee de maximale verkoopprijs te behalen.

Dit doen wij door een unieke aanpak, no nonsense, transparant en accuraat.

Wij gaan voor een maximaal bereik van kopers, door het inzetten van alle moderne media, professionele presentaties en online.

De grootste vraag is vaak…

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn huis verkoop?

Ik wil mijn huis verkopen, wat is mijn huis waard? Wat is een goede vraagprijs? Moet ik nog iets opknappen om mijn woning beter verkoopbaar te maken?Een uitgekiende verkoopstrategie en uitgebreide dienstenpakket is de basis voor de verkoop. Ik stel van uw woning de ‘unique selling points’ vast. Ik adviseer u vervolgens over de vraagprijs, geschatte opbrengst, doelgroep(en), presentatie en mogelijke verbeterpunten van uw woning. De route naar een geslaagde verkoop wordt zorgvuldig met u besproken.

Ik probeer altijd met kopers ogen naar uw woning te kijken. Wat valt er op aan uw woning? Wat kan worden verbeterd vóórdat de bezichtigingen plaats gaan vinden? Samen met u overleg en adviseer ik u welk effecten een positief bijdrage leveren aan de verkoop.

Elke woning is maatwerk en na een eerste vrijblijvende kennismaking zal ik u uitgebreid en kosteloos informeren en een plan van aanpak maken mede op basis van uw wensen.

Gaat u uw huis verkopen en wilt u kennis maken met onze visie? Vrijblijvend en kosteloos komen onze makelaars u uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen.  Bel direct 0413-302765 of vul hier het contactformulier in en wij ZIEN u en uw woning graag.